​(+40) 747-012-177 Arh. Mihai Papa   ​(+40) 722-290-512 Ing. Andrei Jugaru

ECHIPA

    Ok. Micul atelier Architerra are deja 10 ani. Cu ceva timp in urma Andrei - bunul meu prieten - m-a intrebat daca nu vreau deschidem un birou de proiectare. Hmmm...sigur arhitectul din mine, poate mai ezitant, prins deja prin alte proiecte ..am ezitat...., apoii..am zis da. Putem face asta.  Inainte de toate ar trebui sa sti ca Andrei, desi inginer foarte bun, are backround in arhitectura. Am fost colegi atat in facultate cat si de birou. Desigur el a facut o alta alegere, a renuntat si a urmat ingineria. Chemarea lui a fost mai puternica aici :)!?  Se pare ca nu.  Asa ca la inceputul anului 2012, am deschis biroul Architerra Concept. Zis si facut! Treptat, in timp, cu multa munca si inspiratie, as zice ca ma reusit sa spunem ceva in acest domeniu. Incredibil de repede trec anii.. iar astazi pot spune cu ceva madrie ca avem peste 100 de proiecte realizate. Poate putine.. poate multe..., dar sigur cu un specific aparte, unic, personal, si multi clienti multumiti ! 

Mihai Papa
Arhitect

 

Visul este doar o alta realitate. Poti ajunge sa o traiesti!? Da desigur! E de ajuns doar sa iti doresti atat de mult incat sa poti schimba lucruri si sa ai curajul sa traiesti acel moment.
 Atunci devine real!

Andrei Jugaru
Inginer

Manager

Nimic din ce facem nu este magie. Cu multa munca, cunostinte, implicare si rationamet schimbam forma lucrurilor. Forma si folosinta sunt intodeauna reale, necesare. Doar uneori aparent magice.